Αγάπη & φροντίδα για τα κατοικίδιά μας…

Στόχος αυτού του blog είναι να συλλέξουμε και να μοιραστούμε πληροφορίες που θα βοηθήσουν τα κατοικίδια μας να έχουν μία υγιέστερη, πιο ευτυχισμένη και, ελπίζουμε, μακρύτερη ζωή και, κατ' επέκταση, θα συντελέσουν στο να τα χαρούμε εμείς οι ιδιοκτήτες τους για μεγαλύτερο διάστημα.

Τα τελευταία χρόνια είχα την ευκαιρία να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για τους τετράποδους συντρόφους τους. Συνειδητοποίησα πως όσοι αφιερώνουν το χρόνο τους και μοιράζονται το χώρο τους με κατοικίδια τείνουν να είναι πιο υγιείς, ευτυχείς και να συμπεριφέρονται καλύτερα στους συνανθρώπους τους.

Στο blog αυτό θα διαβάσετε σχετικά με τις εμπειρίες άλλων ιδιοκτητών, θα λάβετε συμβουλές από επαγγελματίες του χώρου, όπως είναι οι κτηνίατροι, οι εκπαιδευτές, οι groomers και οι εκτροφείς, καθώς και χρήσιμες και λεπτομερείς πληροφορίες για τροφές, αξεσουάρ, καλλυντικά και άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης για ζώα.

Όπως και γω, αυτό το blog είναι πολυπολιτισμικό και σε πολλές περιπτώσεις πολυγλωσσικό. Πιστεύω πως θα τη βρούμε την άκρη αφού δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να συζητάμε για ό,τι αγαπάμε, ειδικά δε εάν αυτά είναι τα κατοικίδια μας που χαιρόμαστε να τα μεγαλώνουμε και να τα προστατεύουμε.

 

2 Responses

 1. InterRemo

  Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News.

  Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never
  seem to get there! Appreciate it

  • Thank you!
   I didn’t know we were feature in Yahoo News. Do you mind sending me the link?
   Please send us your pet topic suggestions.

Leave a comment