Εμείς

Το σκεπτικό μας

Στόχος αυτού του blog είναι η δημιουργία μιας διαδραστικής πλατφόρμας για τους φίλους και τους πελάτες μας, που θα τους κάνει να νιώθουν το ίδιο άνετα στον κυβερνοχώρο, όπως όταν μας επισκέπτονται στο KITT&PUPP... Ουάου! Ακούγεται πολύ "millenium"! Τέλος πάντων, πίσω στο θέμα μας. Ο σκοπός για τον οποίο ξεκινώ το blog είναι, όχι μόνο να σας κρατάω ενήμερους σχετικά με τα διάφορα είδη που προσφέρουμε στο κατάστημα και on-line, αλλά και για να μπορέσω να συλλέξω και να μοιραστώ μαζί σας ευχάριστες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Αναμφισβήτητα το να κάνει κανείς τις αγορές του on-line είναι τρομερή ευκολία. Ειδικά στις μέρες μας, δε μπορούμε καν να διανοηθούμε τη ζωή μας χωρίς Internet. Δυστυχώς, στον αντίποδα αυτής της καταπληκτικής τεχνολογίας, είναι η έλλειψη της άμεσης ανθρώπινης επαφής. Ευτυχώς, ήρθαν να μας σώσουν τα social media! Ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό δίκτυο που θα σας υποστηρίζει με τρόπο φιλικό και αποτελεσματικό στη φροντίδα του κατοικιδίου σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που αφιερώνετε στην περιήγηση των site μας. Η συμμετοχή σας είναι πραγματικά σημαντική για εμάς, οπότε μη διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μας! Κάθε σχόλιο και πληροφορία που μας στέλνετε εκτιμάται ιδιαίτερα.

Μια μικρή αναδρομή...

Επιτρέψτε μου να συστηθώ...

Γεννήθηκα στο Mexico City και είχα την τύχη να ζήσω και να εργαστώ σε διάφορες χώρες πριν να κατασταλάξω στην Ελλάδα, όπου από το 2009 ασχολούμαι με τον κλάδο του pet..

Πριν έρθω στην Ελλάδα τη δεκαετία του 90, κατείχα μία εξαιρετική θέση ως παρουσιάστρια ειδήσεων στις ΗΠΑ. Σήμερα, παρόλο που εργάζομαι σε ένα διαφορετικό επαγγελματικό κλάδο, αντλώ την ίδια ευχαρίστηση, καθώς βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να είμαι Manager του KITT & PUPP Boutique for Pets, ένα μέρος όπου συναντώ καθημερινά υπέροχους ανθρώπους με τα κατοικίδιά τους.

Το KITT & PUPP είναι ένας πολύ ευχάριστος χώρος. Μοιάζει περισσότερο με κλαμπ για τους "γονείς" ζώων συντροφιάς. Για εμάς, τα κατοικίδια είναι νοήμονα όντα με συναισθήματα. Και εμείς είμαστε αποδέκτες της άνευ όρων αγάπης τους και της αφοσίωσής τους. Μας αρέσει να μιλάμε για τα κατοικίδιά μας, τρελαινόμαστε και κάνουμε φατσούλες μόλις βλέπουμε ο ένας τον σκύλο του άλλου και γελάμε ή και κλαίμε μαζί, μόλις τους συμβεί κάτι.

Οι συνεργάτες μου και εγω δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας φιλική εξυπηρέτηση, εμπορεύματα εξαιρετικής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και, το κυριότερο, ακριβείς και ειλικρινείς πληροφορίες προκειμένου να τους βοηθήσουμε να επιλέξουν τα κατάλληλα είδη για την ευημερία των κατοκιδίων τους.

Εύχομαι μέσα από αυτό το blog να νιώσετε την ίδια φιλοξενία, εξυπηρέτηση και διαφάνεια με αυτή που παρέχουμε και στο κατάστημά μας, που πάντα θα είστε ευπρόσδεκτοι.

Τί με παρακινεί στη ζωή...

1.
Με ευχαριστεί ιδιαίτερα να εστιάζω στους ανθρώπους που μοιράζονται μαζί μου τη ζωή τους και μου είναι πολύτιμοι. Οι άνθρωποι αυτοί με γεμίζουν χαρά και κουράγιο.

2.
Πιστεύω ειλικρινά πως οτιδήποτε μας συμβαίνει αποτελεί μέρος ενός θεϊκού σχεδίου. Και αυτό είναι που με βοηθάει να παραμένω ταπεινή και ευγνώμων σε καθετί που αντιμετωπίζω.
3.
Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός των φίλων μου. Προσπαθώ να μεταδίδω στους γύρω μου αισιοδοξία, ελπίδα και χαμόγελο. Όλοι κουβαλάνε κάποιο φορτίο και δεν χρειάζεται να τους επιβαρύνουμε με περισσότερο αρνητισμό.
4.
Τέλος, το πιο σημαντικό που κρατάω, από όλες τις μάχες που έχω δώσει, είναι πως όλα μας έρχονται από ψηλά, όπως και αυτά για τα οποία προσεύχομαι για την οικογένειά μου και τους φίλους μου: Υγεία, Ασφάλεια, Εργασία και ένα Ευτυχισμένο Σπιτικό.

Ο δεσμός των ανθρώπων και των κατοικιδίων

Αναγνωρίζουμε και απολαμβάνουμε το δεσμό που υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων και των αγαπημένων τους ζωικών συντρόφων. Είμαστε άνθρωποι που πρόθυμα και πάντα με χαρά, δίνουμε την προσοχή μας σε όλους τους τομείς που αφορούν τα κατοικίδιά μας. Απολαμβάνουμε να μοιραζόμαστε μαζί με άλλους την αγάπη των κατοικίδιων, την στοργή και το ενδιαφέρον μας, για την ευημερία των ζώων που συντροφεύουν τις ζωές μας. ...