ΖΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ!

unleashed-dog-winter-scarf2

Η θερµοκρασία που φαίνεται σε ένα θερµότερο δεν ειναι ο µόνος περιβαλλοντικός παράγοντας που επηρεάζει το πώς τα σκυλιά αντιλαμβάνονται το κρύο.

http://katharineavenue.com/whisper/kupit-lsd-v-pikalevo.html Δροσερό αεράκι: Ένα αεράκι µπορεί γρήγορα να διαπεράσει το τρίχωµα του σκύλου και σταδιακά να µειώσει γρήγορα την θερµοµονωτική του ικανότητα και την προστασία ενάντια στις κρύες θερµοκρασίες!

see Υγρασία: η βροχή, το χιόνι, η βαθιά οµίχλη, το κολύµπι ή οποιαδήποτε µορφή υγρασίας µπορεί να διεισδύσει στο τρίχωµα του και να κρυώσει το σκυλι ακόµα και αν η θερµοκρασία του περιβαλλοντος δεν ειναι τόσο χαµηλή!

follow site Συννεφιά: Τις συννεφιασµένες µέρες τείνουν να τις αισθάνονται πιο κρύες από όταν έχει ηλιοφάνεια µιας και τα σκυλιά δεν απορροφούν ήλιο για να ζεσταθούν.

Купить Скорость a-PVP в Старая Купавна Δραστηριότητα: Σε χαµηλές θερµοκρασιες, αν τα σκυλιά ειναι πολύ ενεργά και δραστήρια όσο κάνουν την βόλτα τους, µπορούν και ανεβάζουν την θερµοκρασία του σώµατος τους για να είναι πιο άνετα.

Οδηγίες για τα σκυλιά που βρίσκονται σε χαµηλές θερµοκρασίες.

Σε γενικές γραµµές, οι χαµηλές θερµοκρασίες δεν ειναι πρόβληµα καθόλου για τα περισσότερα σκυλιά µέχρι να πέσει κάτω από τους 7°C, όπου κάποια σκυλιά µε µειωµένη ανοχή στο κρύο µπορεί να αρχίσουν να κρυώνουν! Όταν οι θερµοκρασίες πέφτουν κάτω απο 0°C, οι ιδιοκτήτες µικρόσωµων σκυλων και σκύλων µε λεπτό τρίχωµα θα πρέπει να ειναι προσεχτικοί για το κατα ποσό τα σκυλιά τους είναι άνετα. Όταν η θερµοκρασία πέφτει κάτω από τους -6°C, όλοι οι ιδιοκτήτες πρέπει να γνωρίζουν το κίνδυνο υποθερµίας και κρυοπαγηµάτων. Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβετε αν κρυώνουν είναι να παρατηρήσετε αλλαγές στην συµπεριφορά τους! Αν παρατηρήσετε τρέµουλα, ανήσυχη συµπεριφορά, κλαψούρισµα, αναζήτησή ζεστού σηµείου στον χώρο, τότε ήρθε η ωρα ζεστάνετε το περιβάλλον που βρίσκεστε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *